You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Interjúk, nyilatkozatok

Cakarun: csak az lebeg a szemem előtt, hogy mindent megnyerjek

- A szerződésemben benne volt, hogy ha úgy van, távozhatok a Primorskától. A Szolnok hívott és szinte azonnal megegyeztünk egy nap alatt. Nagyon jól érzem magam Magyarországon. Ez az első, hogy itt pattogtatok, eddig horvát és szlovén csapatokban játszottam, illetve volt egy spanyolországi kitérőm. Véleményem szerint a bajnokság remek szintet képvisel és ahogy hallom, évről-évre erősödik - mondta, majd kitért a szezonbeli célokra is. - Mint minden profi kosarasnak, nekem is csak az lebeg a szemem előtt, hogy mindent megnyerjek, amit csak tudok. Így vagyok ezzel most is.

A szezon közben kinevezett új vezetőedző, Gasper Potocnik már láthatta korábban, hogy mire képes Cakarun.

- Szlovéniában játszottam pár meccset Potocnik ellen, de személyesen nem ismertem eddig. A csapaton belüli kémia nagyon jó, annak ellenére is, hogy több változás is volt év közben. Úgy gondolom, hogy jó keretünk van. Ha kicsit szerencsésebbek vagyunk a sérülésekkel, akkor fényes jövő áll előttünk.

Az eddig hét meccsen 16,7 pontot, 6,2 lepattanót és 27,1 VAL-t átlagoló játékos elmondta, hogy Szolnokon nem az öltözőben kell a leghangosabb embert keresni.

- Nincs kimondottan egy "leghangosabb személy" az öltözőben, de abban biztos vagyok, hogy nekünk vannak a legjobb, leghangosabb szurkolóink!