You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Interjúk, nyilatkozatok

Koronavírus

Nehéz, de az egyetlen helyes döntést hozta a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, amikor a bajnokság befejezése mellett döntött – értékelte az MKOSZ mai elnökségi határozatát Csősz Tamás, a Szolnoki Olajbányász ügyvezető igazgatója. Így klubunkra most nem a pályán, hanem azon kívül várnak komoly feladatok.

- Az egészség nem lehet alku tárgya, ebben alighanem mindannyian egyetértünk. Óvatosnak kell lennünk, így egyetértünk a döntéssel – mondta Csősz Tamás. – Most a játékosainkkal kell megbeszélnünk az előttünk álló napok teendőit, hiszen ők is érthetően minél hamarabb a családjukkal szeretnének lenni. Addig is részletes tájékoztatót kaptak kollégáink és sportolóink a koronavírussal kapcsolatos tudnivalókról. Munkavállalóink otthonról dolgoznak, edzéseket sem tartunk.

Az ügyvezető hozzátette: ők is a pályán akarták befejezni a szezont, de az élet most úgy hozta, hogy ezt a bajnokságot így kellett lezárni.

- A szezon legfontosabb része még előttünk állt a kupával és a rájátszással egyetemben. Lett volna lehetőségünk a javításra, de most már másként alakult a szezon, ezen kár elmélkedni. Ezekben a napokban, hetekben most egyébként sem ez, hanem a vírus terjedésének megakadályozása áll az életünk középpontjában. Természetesen valamennyien várjuk, mikor enyhülhet a szigor a sportban és úgy általában a hétköznapjainkban, hogy aztán majd újra beszélhessünk a kosárlabdáról, s a következő szezonról.